سفره ایرانی تنوعی به قدمت سه هزار سال تاریخ مردمانی دارد که در اقلیم های مختلف این سرزمین پهناور زیسته اند. انواع کباب ها، خورشت ها و غذاهایی که به همراه پلو سرو می شوند، شناخته شده ترین و محبوب ترین غذاها بین ایرانیان و حتی مسافران غیر ایرانی هستند، در حالی که بسیاری از غذاها و دسرهای بی نظیر ایرانی که شاید امروزه کمتر در برنامه غذایی روزانه ی مردم جای دارند به تدریج فراموش شده اند.
رستوران رست با همکاری گروه رستوران های نام آشنای گیلانه و جمعی از کارآفرینان داخلی، در سال 1396 تاسیس شد. نام رست، به معنای روییدن، بر اساس رویکرد این رستوران در رویاندن تجربه های تازه در تهیه و سرو غذاهای متفاوت ایرانی انتخاب شده است. این تفاوت نه تنها در منوی رستوران بلکه در فضای منحصر به فرد آن هم تجلی یافته است.